Tarieven

Er zijn verschillende mogelijkheden. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en gelden per schooljaar (exclusief de schoolvakanties). Bij de lessen kan er gekozen worden voor verschillende frequenties: wekelijks, iedere twee weken of maandelijks. Lesboeken en dergelijke lesmaterialen zijn niet bij de prijzen inbegrepen en worden apart in rekening gebracht.

Let op, er is een prijsverschil tussen kinderen (7-20) en volwassenen (21+). Daarnaast hanteert muziekpraktijk Avenis verschillende prijzen voor verschillende locaties. Dit ivm reiskosten, huur en andere extra onkosten.

Klik op de sub menu pagina’s (of de onderstaande links) voor de tarieven per locatie:

Muziekpraktijk Avenis – Amersfoort Noord

Muziekpraktijk Avenis – Les op locatie/aan  huis

Muziekacademie Den Haag – Den Haag

Muziekschool Barneveld

Skype Europe

Skype Worldwide

Instrumenten:
Bij het starten met panfluit spelen is het fijn om het één a twee maanden te kunnen proberen en te kijken of het echt wel wat voor je is. Een instrument aanschaffen is dan net één brug te ver. Om die reden heeft Muziekpraktijk Avenis een aantal instrumenten in bezit die tegen een schappelijke borg in bruikleen genomen kunnen worden. Wanneer de keuze definitief op het panfluit spelen uitkomt, zal de docente helpen bij het aanschaffen van een eigen instrument. De hoogte van de bord is afhankelijk van de waarde van het desbetreffende instrument.

Vanaf juni heeft Muziekpraktijk Avenis de mogelijkheid enkele nieuwe panfluiten (professionele kwaliteit) te verkopen. Neem contact op met Muziekpraktijk Avenis om meer te weten te komen over de bouwer en de prijs van deze instrumenten.

KVK en BTW nummer

Muziekpraktijk Avenis is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en derhalve terug te vinden in het Nederlands Handels Register.
KVK: 57288194