Les locaties

Amersfoort-Noord (Op dit moment geen vrije plekken beschikbaar)
De hoofdlocatie van Muziekpraktijk Avenis is gevestigd in Amersfoort-Noord. In een gezellige en knusse praktijkruimte. In deze ruimte heeft de docente meerdere instrumenten tot haar beschikking om de lessen te ondersteunen en te completeren. Naast de aanwezige piano is er ook een cimbaal zodat de Roemeense folklore op authentieke wijze begeleid kan worden.

Barneveld
Sinds 1 juni 2017 is Marlies werkzaam als docente aan de Muziekschool Barneveld. Op dinsdag verzorgt zij daar (aan het einde van de middag en de avond) Panfluitlessen. Voor meer informatie en mogelijkheden bij de Muziekschool Barnveld kunt u kijken op de website: www.muziekschoolbarneveld.nl

Den Haag
Sinds januari 2014 is Marlies is docente aan Muziekacademie Den Haag. De muziekacademie Den Hag is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Den Haag en omstreken. Marlies geeft op maandag panfluitlessen en leidt de repetities van het MdH Balkanensemble. Kijk voor meer informatie over lessen en mogelijkheden op de website: www.muziekacademiedenhaag.nl

Andere lesplaatsen
Naast de hoofdlocatie en de vaste leslocaties op de muziekscholen in Barne Veld, Den Haag en Haarlem zijn er meer mogelijkheden. Zo geeft de docente ook lessen op locatie of aan huis. Op dit moment zijn er echter geen nieuwe les locaties mogelijk en zijn er géén lesplekken meer beschikbaar op de bestaande locaties.

Momenteel geeft Marlies les in Nieuwegein, Maarssen, Haarlem, Heemstede en Hoofddorp.

Voor meer informatie over de mogelijke les locaties of vragen kunt u contact opnemen met de docente via het contact formulier.

Online lessen
Muziekpraktijk Avenis biedt de mogelijkheid om lessen te volgen via Skype. Het betreft dan lessen op afspraak. Er zijn slechts enkele lesplekken beschikbaar.